torsdag 6 januari 2011

Trettondagsafton

Idag är det trettondagsafton. Mycket händer när man jobbar med människor. Man får frågor som man trodde bara kunde fås på film, människor som argumenterar bara för att få rätt, inte för att vinna något på det eller människor som är helt underbara!

I tisdags var jag och en kompis och f.d kollega och åkte kvällsskidåkning i Klövsjö. Oj, vad kul det var! Jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Vi åkte först lite "vanligt" i den röda backen som var öppen, sedan åkte vi i den blåa, jätte korta backen, som också var öppen (det var bara tre backar öppna, Skistar, Ravinen och barnbacken). I Skistar backen (blå) åkte vi på en skida. Vi lämnade den ena nere vid liften och åkte upp. Att åka på en skida på höger ben var svårt, men på det vänstra var det enklare. Fick till och med lite skär i svängarna. Sedan åkte vi lite mer i Ravinen (röd) vi åkte baklänges och försökte komma upp på skär, vi snurrade lite, lekte helt enkelt. Sedan blev det lite offpist. Men offpist i mörker, ja, det kan väl bara sluta på ett sätt?! Vi satte oss på rumpan och åkte ut i backen, plus att vi repade skidorna på lite stenar... som tur var så jobbar jag på rätt ställe för detta. Det var bara att fixa till skidorna idag, laga reporna.
Men kul, ja, det hade vi! På väg hem hjälpte vi till att skotta fram en bil som hade kört i diket.

Igår hände inte mycket. Jobbade som vanligt.

Idag har jag jobbat, fick sluta lite tidigare. Inte för att det gjorde så stor skillnad, men ändå. Har pluggat körkortsteori i ca 4 tim. Börjar bli trött i huvudet. Nu tror jag inte att jag lär mig så mycket mer....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar