tisdag 13 september 2011

Opening of the Rugby World Cup 2011

I fredags 9/9 var det öppningsceremony (om det är två ord eller ett och hur det stavas har jag absolut ingen aning om....) av The Rugby World Cup 2011!! Hela dagen var det på TV om rugby lagen som skulle delta och såklart, vi alla hejar ju på the All Blacks (or I will personally hunt you down...).
Exakt klockan 17.00 var det en Haka i alla Nyazeeländska town och vi var på plats i Dargaville när den hölls mitt på Victoria Street!! Efter det var det raka vägen hem och göra i ordning huset inför öppningen och senare första spelet All Blacks v.s Tonga. I skolan under dagen hade vi ett rugby game med students, lagens namn var AB och Tonga, tyvärr vann Tonga och vi alla höll tummarna för att det inte skulle vara hur det slutade i det riktiga spelet.
Jag och S hjälptes åt att få huset i ordning inför World Cup och visa vårat support för the All Blacks!
Öppningsceremony var jätte bra!! Det finns en länk här som tar dig direkt till part 1 på youtube. Om du vill se mer kan du klicka dig vidare i klippen som följer detta.

När ceremonyn var klar, var det dags för första spelet!! All Blacks v.s Tonga!! Det var ett väldigt exiting game i alla fall för de som är All Blacks supporters!! AB vann med 41-10 :D :D


Haka på Victoria Street

Här är vi All Blacks supporters!!


Spelen kan börja!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5GkXpQhc51g  Följ länken till Öppningsceremony på youtube :D

2 kommentarer:

  1. Kul med engagerade supporters!!!
    Är det livat framför TV:n när det är match?

    Mvh
    Pappa

    SvaraRadera
  2. Jepp!!! :D Så fort AB får bollen och springer mot linjen så sätter man sig upp rakt i stolen/soffan och när de slängers sig ner så halvt skriker man YEEEES!!!!! ONE MORE GOAL!!! Igår slutade matchen AB-Japan 84-7 till AB :D:D

    SvaraRadera